Monday, January 7, 2013

Derma Organ Anda ... ^_^

Assalamualaikum wbt,

Sayang-sayang sekalian...
hari ini merupakan hari kecelaruan minda
Allahu Latif
lembutkan juga hati ku ini  ^_^

Tapi
Allah tu kan Maha Adil
iye...

petang ini mencari ketenangan jiwa,
saya pun buatlah lawatan amal
ke mana?
ke blog Ustaz Hasrizal
siapa?
hihi..
Saiful Islam
kenal tak?

Lama dah simpan hasrat yang satu ini
Misi menjadi Sukarelawan MERCY Malaysia dah tercapai (since 2010)
Misi derma darah dah berjaya (since 2010 juga)
Misi ini yang masih lagi tertunda

Apa misinya?
Mendaftar sebagai Pengikrar Penderma
Penderma?
YES! Penderma Organ dan Tisu
hihihi

Hati selalu terpanggil-panggil untuk buat satu benda ini
selalu terfikir-fikir
apa lagi yang mampu diri ini sumbangkan pada insan lain?
Wallahi !!!
moga sahaja semua memahami niat suciku yang satu ini

Permudahkanlah urusanku Ya Allah ^_^


p/s : Bakal Imamku, sila sokong iye niat suci yang satu ini.


Tinta IM : Bagi yang berminat boleh klik pada gambar (icon) kat side kiri page ini 
                ye :)