IJAB QABUL - NIKAH


Assalamualaikum wbt sayang-sayang sekalian..

Entry kali ini IM kongsikan sedikit gambar dan momen indah IM ketika meniti saat lafaz ijab qabul

fuh!!!
nebes.. tapi muka control cun, sebab nak bagi semua orang dapat capture muka cun IM

ye la.. penat je makeup.. selalu kan IM comot..
hihihi..

sikit je.. sebab IM x gojes macam kalian kan kan.. hihi

Wallahua'alam...



IM baru perasan, duduk punyalah bucu... hihi  ^_^
makeup IM natural je, kak Huda (kakak Husna, kakak ipar Ustaz Don)

Attire : Kurung Moden (Ibu Jahit)
Shawl : Jersey Lycra Wide Shawl (IM)
Hand Bouquet : Felt Craft (IM)

simple dan sempoi je kan (^_^)


dah macam retis rasa  ^_^


nak hulur tangan menggeletar, sebab macam tak caya, sudah Halal
semua surprise!
IM tak tahu pun zauj nak hulur cincin ke, rantai leher ke..
rupanya rantai tangan..

Zauj IM memang super duper surprise ^_^
sebab tu IM suka


part yang ini memang kami dah plan awal-awal
rasa sebak sangaaaaaaaat
doa daripada seorang Imam buat Makmumnya

Allahuakbar!


rasa macam main kawen-kawen pun ada ek  ^_^ 



IM bersama sebahagian sahabat
p/s : zauj IM memang seorang yang pemalu.. time ni memang dia nak lari sebab semua perempuan, tapi IM kepit dia.. AMPUN!

(^_^) v

Comments

  1. Siapa sebelah artis yg sedang akad nikah tuh? nakkenalla... hahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahah... budak sengal.. nk kenal ker? hihi

      Delete
    2. ok.. kenalkan lah akk. macam cun ja.. ahahhaha....

      bolehbuat kawan sy... hehehe

      Delete
    3. aah... mmg cun!
      x tipu punya.. sat na.. mmg seswai jadi geng awak.. hihi

      Delete
    4. tapi sy segan lah.. dia cun.. da nak ke kawan ngn saya..

      ##SENGAL!!!##

      akakkkkkk.. knp adik akk ni sengal sgttt ni???? haiihh!!!

      Delete
  2. waaa, dah merasa dah.. bila la turn saya.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. isma doakan lepas ni mimi pula.. mimi dah tunang dah kan.. InsyaAllah akan tiba turn mimi pula.. sabar ek :)

      Delete
  3. Hee...tahniah skali lg isma dan suami...doa qla utk korg berdua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Qla.. insyaAllah akan tiba masa Qla pula.. yakin! insyaAllah..
      allahumma ameen

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

BISKUT BAYI (HOMEMADE BABY COOKIES)

PLANNER ADDICT MALAYSIA

RESEPI KEREPEK KENTANG - POTATO CHIPS