Tuesday, June 4, 2013

IJAB QABUL - NIKAH


Assalamualaikum wbt sayang-sayang sekalian..

Entry kali ini IM kongsikan sedikit gambar dan momen indah IM ketika meniti saat lafaz ijab qabul

fuh!!!
nebes.. tapi muka control cun, sebab nak bagi semua orang dapat capture muka cun IM

ye la.. penat je makeup.. selalu kan IM comot..
hihihi..

sikit je.. sebab IM x gojes macam kalian kan kan.. hihi

Wallahua'alam...



IM baru perasan, duduk punyalah bucu... hihi  ^_^
makeup IM natural je, kak Huda (kakak Husna, kakak ipar Ustaz Don)

Attire : Kurung Moden (Ibu Jahit)
Shawl : Jersey Lycra Wide Shawl (IM)
Hand Bouquet : Felt Craft (IM)

simple dan sempoi je kan (^_^)


dah macam retis rasa  ^_^


nak hulur tangan menggeletar, sebab macam tak caya, sudah Halal
semua surprise!
IM tak tahu pun zauj nak hulur cincin ke, rantai leher ke..
rupanya rantai tangan..

Zauj IM memang super duper surprise ^_^
sebab tu IM suka


part yang ini memang kami dah plan awal-awal
rasa sebak sangaaaaaaaat
doa daripada seorang Imam buat Makmumnya

Allahuakbar!


rasa macam main kawen-kawen pun ada ek  ^_^ 



IM bersama sebahagian sahabat
p/s : zauj IM memang seorang yang pemalu.. time ni memang dia nak lari sebab semua perempuan, tapi IM kepit dia.. AMPUN!

(^_^) v