DOA SEORANG WANITA BERGELAR ISTERI



"Ya Allah, jagalah cinta hati saya ye
kalau dia nakal,
cubit hati dia Ya Allah".

hihihi.. apa jenis doa lah kan..
tapi itulah doa yang terluncur laju saat IM reply s.m.s zauj pagi ini
hihi..
ye la.. kami kan PJJ

so, IM kan memang wanita sengal berjiwa perkasa
iye kerrrrrrrrrrr  ?_?

makanya, hanya mampu kirimkan doa sahaja dari kejauhan
(wah.. wah.. jauh sangat kah?)


dalam wallet zauji dah ada gambar ni, jeles! 
IM nak beli purse baru, nak letak juga gambar ni walaupun tahu muka IM macam muka bangun tido.. biarlah  ^_^  hihi





Tinta IM : Baru nak belajar macam mana nak bercinta. 

hihi.. syweeet rasanya Bercinta Selepas Nikah  ^_^  serious tak tipu. 

entah! sebab sebelum nikah, memang tak ada niat nak bercinta. 

so, lepas nikah, WAJIBlah bercinta. gitu  ^_^

Comments

  1. may Allah bless kak IM and husband and family :)

    ReplyDelete
  2. wewiiitt...
    Tahniah...

    BEst tak PJJ? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. best dapat rindu2an

      xbest sebab bila sampai rumah buat aktiviti (rutin) macam zaman bujang; eh? tapi best la juga sebab boleh buat hal sendiri

      eh xbest la jgk, sebab tak dapat nak tatap muka zauj (dapat pahala free)

      kesimpulan : PJJ melatih diri untuk berusaha jadi lebih baik dan preparation untuk hidup bersama2 nanti.. insyaAllah

      Delete
    2. ohh begitu.... sweet....

      makan roti sweety yer..

      Delete
    3. sweet n sour.. nyum nyum.. (ni la jadinya bila akak sengal dan adik sengal berbicara)

      hihi

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

BISKUT BAYI (HOMEMADE BABY COOKIES)

PLANNER ADDICT MALAYSIA

RESEPI KEREPEK KENTANG - POTATO CHIPS