Posts

Showing posts from March, 2014

Mommy To Bee (Laman 6)

Assalamualaikum semua blogger, M2B dan kawan-kawan sekalian,

teruja nak kongsi kisah semalam
on the way, balik dari rumah keluarga di Shah Alam, memang dah rancang nak ke Ekspo Buku Islam 10 Putrajaya, jadinya, bila lalu kawasan rumah kami nampak lagi sign board ni, memang menggoda-goda dan memanggil-manggil..

jadinya, kanda ku bilang; "nak pergi tengok ke?"
ku jawab; "tak awal ke? tapi teringin..".
kanda bilang lagi; "tak apa, just get an idea.. boleh je".
dengan girangnya spontan ku katakan, "nak!!!! jom!!!".
lalalla... seronoknya bukan kepalang, walaupun tak tahu apa yang ada di situ

apakah?
hihi... pergi cuci mata kat My Dear Warehouse Sale kat Meranti Jaya, Puchong
http://www.shoppingnsales.com/2014/02/26/27-feb-9-mar-2014-my-dear-warehouse-sales/

disebabkan tahap keterujaan melampaui batas
IM tak ambil satu pun gambar
mana tak nye, ada baby court set, harga range ratus-ratus tak sampai pun RM800
lawa!!
stroller + carrier Allah! below RM500…

Mommy To Bee (Laman 5) - Tips Kesuburan

Image
Assalamualaikum wbt,
Rasanya dah sampai masanya IM berkongsi rahsia ini hihi rahsia la sangat kan macam perkongsian gitu la...
ye... Alhamdulillah semua rezeki memang Allah yang tentukan tapi penting juga untuk kita hambaNya untuk berusaha kan? ye usaha!
SHAKLEE
ye... permulaannya begitu mula-mula target nak kuruskan badan hihi.. memang dari zaman muda-mudi dulu memang aim nak kurus je semua produk nak cuba jangan tak tahu... Herbalife, SD II, De Herbs, apa sahaja la semua.. layannnn... so... bermulalah kisah cintan dengan Shaklee
mula-mula terjebak sebab angah consume Lecitihin dan Alfalfa tegedik la nak kurus juga so, belilah daripada cousin terchenta
lepas tu baru sedar yang Shaklee ni, macam bagus je, macam best je ^_^ lepas tu kita try la pula GLA, sebab katanya GLA ni boleh membantu untuk regulatekan period kita IM memang period irregular, so nak jangka memang tak terjangka la so, habis satu botol.. sedar yang PMS dah tak ada aah! selalunya IM akan dapat detect nak dekat-dekat …