Posts

Showing posts from July, 2014

KUIH RAYA (PART 1)

Asslamualaikum wbt, Salam Ramadhan Kareem semuanya :)

Cadangnya entry kali ini nak share resipi kuih raya.. sekali
v v v v v v
rasa
v v v v v v
macam
v v v v v v



MALAS!!!!

okbai.. next time ek.. tunggu mood menderu2..  segala resipi dan gambar dah siap sedia.. bersabarlah
^_^

Mommy To Bee (Laman 10)

Image
Assalamualaikum wbt,
Sobah al-khair..  ^^ wah!!! awal pula posting hari ini
aah.. selalu bertangguh-tangguh berakhir dengan.. "alaaa... nanti la posting kat blog"  hehe tu pasal la lama tak jengah sini jengah pun kejap2 je sebab blog walking tapi tak post apa2 pun kan ^^v sorry
****
alhamdulillah hampir berada di pertengahan bulan Ramadhan cepatnya masa berlalu teringat teman sekerja (teacher Zira) ada sampaikan, intipati dari tazkirah yang dia dengar "kita di akhir zaman ni rasa masa ni pantas je, bukan apa, sebab kita rasa masa ni dah tak berharga.."
glurp!!  nauzubillah  -_- janganlah kita semua tergolong dalam golongan manusia yang kerugiaan dunia dibiar pergi, akhirat tak ingin dicari no! no! no!
****
oh ya, tinggal lagi sebulan lebih je insyaAllah perjalanan yang indah ini kejap je kan agak excited juga! tapinya...............
baju baby tak cuci lagi barang pun tak lengkap lagi beg pun tak packing lagi hospital nak bersalin pun tak decide lagi
Allah!!  biaq benar cek oi!
baby.... please beha…