Posts

Showing posts from January, 2016

Mommy To Bee Lagi (Laman 3)

Image
Subhanallah
Alhamdulillah
Allahuakbar

Syukur.. pagi ni pergi checkup.. saja lewatkan sikit..patut 15hb hari tu
Almaklumlah, guna duit sendiri sebab checkup kat klinik swasta kan...
bukan apa..kesian dan MALAS lebih nak ke Klinik Kesihatan biasa..hihi...

so.. last month ada buat blood test, Alhamdulillah doktor bagitahu result semuanya ok
Tekanan darah pun border line..kahkah.. biasa la..tu normal la untuk iolz..
sikit je lagi nk capai 11, kata doktor seakan memahami..ahahahha...


********************

tapi.............................. teruk naulah pregnant kali ni
baru 6 bulan dah 59kg
ahahahaha..dah sama berat masa nak bersalinkan Azra
siap bagitahu doktor, ni berat masa 9 bulan dulu ni doktor
doktor Suraya ni style makcik2, tapi tak kepochi
dia senyum, siap angguk dengar Ummi Azra bebel (ni sapa doktor, sapa patient entah?)

Doktor Suraya cool je jawab, "ni boleh bertambah lagi ni...(berat)".
hahhaa..hamek! merasalah keberetan yang nyata!
nak keluar rumah pun rasa malas, se…

SUSU KAMBING

Image
Susu kambing khabarnya, susu kedua terbaik selepas susu ibu.

Pregnant kali ni, macam teringin pula nak minum susu kambing. Penangan setiap hari buka IG nampak je iklan Umaima by Abby Abadi tu. Lagi lagi bila ada perisa strawberry (orang kalau dah gila pink memang gitu..terpengaruh sungguh!)

last-last, petang ni buka FB, tekan sana, tekan sini, jumpa la Page Imuslimshop.com ni ha... nampak pula boleh request sample Susu Kambing Lazz.. macam lazizah je... meh le kita try..

Uolz kalau teringin nak merasa juga meh kita cuba sesama ye... buka SINI dan tekan Dapatkan Sample untuk isi borang sample tu ye..

tak pun klik je SINI senang cerita..hihi..
Selamat bersusu kambing ^^




uolz yang dah biasa minum susu kambing pilih jenama apa? dan kenapa? boleh kongsi sikit....