Tuesday, January 26, 2016

SUSU KAMBING

Susu kambing khabarnya, susu kedua terbaik selepas susu ibu.

Pregnant kali ni, macam teringin pula nak minum susu kambing. Penangan setiap hari buka IG nampak je iklan Umaima by Abby Abadi tu. Lagi lagi bila ada perisa strawberry (orang kalau dah gila pink memang gitu..terpengaruh sungguh!)

last-last, petang ni buka FB, tekan sana, tekan sini, jumpa la Page Imuslimshop.com ni ha... nampak pula boleh request sample Susu Kambing Lazz.. macam lazizah je... meh le kita try..

Uolz kalau teringin nak merasa juga meh kita cuba sesama ye... buka SINI dan tekan Dapatkan Sample untuk isi borang sample tu ye..

tak pun klik je SINI senang cerita..hihi..
Selamat bersusu kambing ^^




uolz yang dah biasa minum susu kambing pilih jenama apa? dan kenapa? boleh kongsi sikit....