Wednesday, December 30, 2015

SOLID FOOD FOR BABY


Semalam tengah sibuk mencari barangan Ikea untuk customer, tiba-tiba dapat Whatsapp dari kawan sekolah. Kecoh dalam group Whatsapp kejap. Line kat Ikea pula macam Chipsmore, kejap ada, kejap ghaib. Sabar jelah..

Tunggu punya tunggu gambar loading...........................
Allahuakbar!
Dah keluar dah ye?
hihi..



Tiba-tiba rasa macam, hahahhaahha..so lawak!

Patutlah dari minggu lepas, ramai yang Add Friends di FB. Terima kasih semua.. Ummi Azra ni masih belajar dan sentiasa mencari-cari ilmu. Kita sama-sama berkongsi apa-apa yang patut ye.. Bi iznillah... InsyaAllah

Ok!
Ummi Azra kena lebih rajin, istiqomah dan jadi lebih kreatif. Doakan ye semua! Ameen

 

Wednesday, December 23, 2015

GIVEAWAY POCKET CALENDAR

GIVEAWAY POCKET CALENDAR NEW YEAR 2016 
by www.nooratikahramli.com


nak join juga?
mudah je caranya...

anda hanya perlu klik SINI

atau

klik banner di bawah ni ye..

http://www.nooratikahramli.com/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html?m=1