Posts

Showing posts from December, 2015

SOLID FOOD FOR BABY

Image
Semalam tengah sibuk mencari barangan Ikea untuk customer, tiba-tiba dapat Whatsapp dari kawan sekolah. Kecoh dalam group Whatsapp kejap. Line kat Ikea pula macam Chipsmore, kejap ada, kejap ghaib. Sabar jelah..

Tunggu punya tunggu gambar loading...........................
Allahuakbar!
Dah keluar dah ye?
hihi..



Tiba-tiba rasa macam, hahahhaahha..so lawak!

Patutlah dari minggu lepas, ramai yang Add Friends di FB. Terima kasih semua.. Ummi Azra ni masih belajar dan sentiasa mencari-cari ilmu. Kita sama-sama berkongsi apa-apa yang patut ye.. Bi iznillah... InsyaAllah

Ok!
Ummi Azra kena lebih rajin, istiqomah dan jadi lebih kreatif. Doakan ye semua! Ameen

GIVEAWAY POCKET CALENDAR

Image
GIVEAWAY POCKET CALENDAR NEW YEAR 2016  by www.nooratikahramli.com

nak join juga? mudah je caranya...
anda hanya perlu klik SINI
atau
klik banner di bawah ni ye..