Monday, June 24, 2013

BLOG WALKING : IDEA SUSUN ATUR ^_^

Assalamualaikum wbt semua,

harapnya sihat la ye
^_^
insyaAllah, bi iznillah

yang semput-semput tu, kalau dapat elakkan urusan di luar, 
silalah duduk diam-diam dalam rumah ye
insyaAllah ada hikmah melangit tinggi daripada musibah jerebu ini
insyaAllah

oh ye, kali ini IM nak kongsi sedikit
sebab lama dah dok follow Instagram kak sabby ni
semua menu sorbet dia
sangat ohsem la

Moga IM diberi kekuatan untuk follow menu Kak sabby ni Ramadhan nanti
insyaAllah

oh ye, tadi ke semalam ek, Kak Sabby buat Apple Pie, lantas semak la resipi Kak sabby dalam blog dia
dah puas cuci mata dengan Apple Pie Kak sabby,
apa lagi, buat la serang hendap

wah!!!! seronok dapat tips susun shawl..
kite ada juga buat gulung-gulung shawl
tapi tak dirikan macam Kak Sabby, so, memang makan ruang dan tak cantik
so, lepas ni nak follow tips kak sabby la

oh... siapa Kak sabby yang IM cerita ni?
jom terjah!


Tinta IM : Mood kemas baju masuk beg, dengan harapan menggunung tinggi kalah Everest nak pindah masuk rumah sewa. Sebab tempat isteri kan di sisi suami. gitu  ^_^