Wednesday, January 21, 2015

ROTI SARANG LEBAH @ ROTI MANIS

Assalamualaikum wbt,

wah!!!!!!! pagi-pagi lagi dah online
ecewah!
hari ni semangat waja ok nak buat roti sarang lebah
lama dah peram resepi..
bahan mostly dah ada, cuma tak ada yis dan telur je

so, malam tadi pesan al-husband
minta belikan yis dan telur
hamek!
berpaket2 dibelikannya yis tu

ececeh!!!

perli kerr... 
tapi dia memang gitu
tahu isteri dia suka benar main masak2
ok juga ada stok nak buat bun dan donut next time kan..

ok.. meh kita kongsikan resepinya dari blog Kak Malina

sebenarnya, ni suggestion daripada cousin isma yang dok kat Florida
Dia dah cuba guna resepi ni menjadi dengan jayanya
apa lagi meh try..
t isma kongsikan kemudian ye gambarnya..

adios!
nak buat bekal suami p kerja
muah!

*gambar dari google gitu*