Tuesday, January 20, 2015

MASAKAN ISTERI

Assalamualaikum wbt semua..
fuh...
malaih nye nak update. tapi memang sentiasa ada je idea...
aah la..
semalam macam biasa..
husband balik kerja petang, kami terus dinner
sebab masa pregnant lagi dia dah bagitau nak macam tu
tahu kenapa?
dia kata, nanti malam2 anak2 nak study
hahaha...
so syweet.. jauh sungguh fikirnya..
^^


****************

macam biasa la, huband saya ni pemalu orangnya
tapi kalau bercakap dengan saya
aduhai.. bikin gelaks dan melekat dalam hati ok!

*****************

lepas selesai dinner semalam;

H : Terima kasih masakkan yang sedap2 ye... esok masakkan lagi ye..
W : hihihi  ^^

sedaplah sangat..

Ikan Goreng
Sayur Kangkung Celur
Sambal tumis santan (ni pun bawa dari rumah ibu)


*******************

tapi.. memang bersyukur sangat Allah kurniakan suami yang langsung tak cerewet makan..
kuikui

syukurrrrrrr