Tuesday, January 6, 2015

HOME SCHOOLING / EDUCATIONAL TOYS


Alhamdulillah.. 

Wallahi.. syukur sangat dapat duduk rumah jaga Azra 24 jam/7 hari seminggu. hihi..inilah cita-cita saya sejak dari dulu lagi..

hahaha..

nak kawen, dapat baby, taknak kerja kat luar... hihi  ^^

aah... memang kasih hati offer kita tak payah kerja la ye.. hihi... bagai pucuk dicita, ulam mendatang gitu! Alhamdulillah..

 *****************

 Alkisahnya, saya ni bukanlah spesis yang boleh duduk bersenang lenang gitu. Aah! dah terbiasa kan... nak buat sesuatu.. well..bila dah ada masa lengang macam ni apa lagi, bercambah biaklah daya kreativiti den.. 

yippi!!!

ni sikit je ni..



orang yang paling bertuah.. ayah Azra la.. jimat duit dia.. no more toys! eh? bila masa ayah Azra belikan toys? memang tak ada lah kan?

memang berhasrat nak buat macam2 untuk Azra, alang2.. buat lah lebih, promo kat instagram, fb, insyaAllah ada sambutan buatlah banyak2 kan..

Homeschooling set ini insyaAllah ada;

1) soft book of transports
2) busy book of animals
3) busy book of counting
4) dice of shapes
5) dice of alphabets (image)
6) soft ball
7) finger puppets

insyaAllah nanti boleh pilih mana2 yang berminat ye.. yang pasti semua ni JAHITAN TANGAN 100%.. So... rasa kecintaan tu mengalirlah ke semua toys tu insyaAllah.. itulah harapan ummi Azra.. 

Ameen.. doakan segala ini menjadi realiti yang sukses ye.. ameen
insyaAllah, bi iznillah.. ameen