Sunday, August 17, 2014

RESIPI : MASAK : MAKAN

Assalamualaikum..

terjah secara pantas je ni...
tadi lepas solat asar, terus suarakan hasrat kat encik suami..
nak p pasar la...

nak makan keropok lekor dengan char kuey teow..
pergh!!
sampai gitu dia punya teringin...

disebabkan cuaca yang agak panas lagi
terus la surf..
cari resipi kononnya..

teringin nak buat cream puff..
mula dah dia kan kan  :)

sekali encik suami pun datang dekat...
oh ye.. lupa pula dia teringin naka makan pai epal
maka cari la juga resipi

lepas tu request pula pancake..
nak makan dengan hot chocolate katanya
pergh!!! selera tak tahan   :)

lepas dah masak2 nanti kompem ada ayat yang biasa didengar...
"sejak kawin ni.. asyik makan je.."

hahahaaaaa... mana taknya... kesian encik suami.. berat dia dah plus plus plus dah..
penangan si isteri yang gila ke dapur..
saya tak pandai masak, tapi saya RAJIN Masak..

beza ye tu  :)
okbai! jom p cari keropok lekor  :)
dan... air kelapa.. yummy!!!!