Saturday, February 8, 2014

PRINCESS CUT DRESS (NURSING FRIENDLY)

Bismillah... pembuka kalam bicara..

Allahu Allah..
segala pujian selayaknya hanya untukMu Ya Allah..


Fuhhhhhhhhhh!!!!
opss over tau  ^_^

sorry.... IM lama biarkan laman ni bersawang..
siap ada yang kata rindu2 gitu
euw! macam tak caya tau

tapi tu la... bukan tiada masa
tapi melayan perasaan dan badan yang kurang stabil ni
eh? kenapa?
Alhamdulillah.. insyaAllah, minggu depan dah nak masuk 3 bulan dah kandungan IM
Alhamdulillah
syukur dipanjatkan ke atasNya

oh ye... tapi entry ni bukan pasal journey IM sebagai Mom To Be ye  :)
itu IM akan cotcet dalam entry lain ye

sekarang IM ni tengah mabuk-mabuk
mabuk pregnant?
hihi.. tak la..
mabuk nak menjahit je kejenye...
hahaha

tu la.. mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan?
hihi
kenapa? ibu IM memang tailor
tapi lately sejak dah pregnant ni makin geram tengok kain dan mesin jahit
hihi

apa jenis mengidam la IM ni
well, IM pun ambil keputusan untuk ambil kelas jahitan
kat mana?

whatsapp

apa?
aah... kan canggih manggih tu
hihi
Alhamdulillah IM ambil kelas jahitan dengan Yasalma Sewing School
fullamak!
saja je nak gempak..
tapi atas saranan kawan juga katanya, yuran mahal, TAPI KOMPEM MENJADI
so, IM decide la join

pergh! memang mahal!
TAPI... BERBALOI BALOI
dan dah siap dah pun dress IM
sebak juga la bila berjaya menjahit dress sendiri
apalah ropenye?

v
v
v
v
v
v
v
v
v


sorry ek... IM ni tahap ketinggian macam budak sekolah je
hihi.. ^^

teruja tak?
tak teruja tak apa la..
biar IM teruja sorang-sorang..
hihi

dan sekarang IM tengah belajar jahit Jubah A Cut pula
nantikan hasilnya pula ye...

sampai sini dulu ye... nantikan next entry pula
mekasih sudi baca IM bebel subuh-subuh ni

Wallahua'alam

Shaklee Independent Distributor ISMA (ID : 1081111)
0173733012