Tuesday, April 30, 2013

MELANGKAH DENGAN PANTAS




....................19 hari lagi   ^_^

serius?
macam tak percaya pun ada


Assalamualaikum wbt sayang sekalian,
aah la, IM baru perasan
lagi 19 hari
sungguh ni?
19 hari?
hihi

nak dijadikan cerita, next week IM perla menghadiri kursus
bukan kursus dalam KL je tau
tapi HR hantar IM kursus ke Pulau Pangkor
yup... bukan 1 hari.. malah 3 hari
gitu

makanya, sebelum keberangkatan, IM perlu siapkan macam-macam
HB IM ada lagi 2 belum siap
1 dah siap, tinggal lagi 2 la
gitu!

tamak betul!
sekali 3, semua nak buat
hebat sangat la kunun

(^_^)

kawan IM yang kat penang dah bagi reminder
dia kata masa dalam Whatsup;


"Cb u senaraikan kat i ape u nk bt... nnti i ligan u.."


waduh! gitu la... nasib badan
ok la kan, kawan IM memang semua garang-garang
(opsss.... sila sedar diri, anda pun!)
itu memang cara kami ekspresi kasih sayang
kan my dear darlings; Husna dan Has

(^_^)

siap bagitahu angan-angan;

"Boleh x nanti time ummi (IM) kawen kite snap pic berjemaah sbb semua ada pasangan then nnt bley jdkn profile pic utk group ni. Kenangan tuuu".

Gitulah suara hati sahabat tersayang IM
hihi..
layankan aje kan kan..
sebab IM sayang sangat-sangat sahabat-sahabat IM



lama dah save gambar ni sampai lupa siapa tuan/puan empunya. Maaf ek ^_^



so, girls... sebelum amek gambar dengan pasangan masing-masing
i nk uollz ikot gaya ni
WAJIB!

ahahha... naseb la labu
(^_^)v

selalu bab snap picture ni diorang memang selalu pasrah je ikot gaya IM
gitu
sami'na waato'na


Tinta IM : Alhamdulillah.. esok cuti! banyak misi yang perlu dilaksanakan ek