Friday, May 3, 2013

'RENDAH' DIRI


Assalamualaikum wbt sekalian  ^_^

saiyidul ayyam, yaumul jum'ah
gitu
hihi

harapnya semua sihat ye, insyaAllah
tinggal berapa hari je lagi kan
ye la.. tarikh PRU 13 nak dekat dah
lepas tu tarikh yang lagi satu pula
hihi

^_^

oh ye... fikir BULAT-BUALT ye, jangan dok TIMBANG-TIMBANG je
hihi
senda pagi gitu

oh ye, nak share cerita sikit
dekat office ada seorang haji ni (not so tua la ek)
suka menyakat IM
ni antara seleksi ayat-ayat emas beliau;


Isma, bila nak besar ni (tinggi) ?

Isma, nanti kawen ada flower girl?
Cari yang lagi rendah daripada awak ye...

Eeeiii, nanti time kawen mesti orang cakap, eh budak darjah enam kawen la

Isma, nanti kasut berapa inci?


Hj o hj... berwarna-warna hidup saya kat office sebab ada hj

yup, seriously, langsung x kecik hati dengan hj ni
sebab adanya hj ni
hidup kat office ceria
hihi
ada sahaja ayat dia yang kita rasa nak gelak
hj oh hj
terima kasih




Nak request macam ni kat suami la nanti  ^_^
euw!  gelissssssss

Site visit ke Tanah Aina Pahang

IM tade la tecik sangat pon kan kan




Tinta IM : nasib la hj ni bukan follower IM.. hihi... hari ni IM pakai HIJAU! ^_^ ceria selalu...