Sunday, May 5, 2013

SEPATU


Assalamualaikum semuanya..

wah.. wah... malam ni hot topic -> RESULT PRU 13
punyalah tak sanggup
IM terus naik ke bilik
bawa diri

oh ye, baru teringat
usai mengundi terus pergi shopping
aim untuk cari kasut pakai time nikah
gitu ^_^

fokus kasut putih Primavera
sebab pernah usya dan jatuh hati
tapi tunda dan sabarkan
tapi biasa la... cinta pandang pertama memang sukar dilupakan
waduh! gawat ni!

so.. hari ini IM berkunjung semula
ingat nak cari kasut putih yang ada pinkish
tapi tak ada
so refocus -> putih sudah!

cari punya cari.. hihi
dapat tangkap kasut putih yang usya hari itu
maksudnya, memang jodoh dengan sepatu putih ini la kan kan

gitu ^_^

IM kalau bab kasut memang cerewet, tapi kalau dah berkenan, dapat la ceramah free hatta daripada Jimmy Choo bagai, 
tetap juga IM pilih yang terigau dalam mimpi IM
hahha

biasa je, janji sesuai dan SELESA!
wajarlah.. tak mahulah sekadar cantik
namun abaikan aspek keselamatan
no! no! no!


ni la kasutnya.. simple je kan?
asalkan IM suka dan puas hati




Boleh pula masa nak baya kat cashier
mata IM tertangkap!
RM49.00

what? kasut RM49!!!
oh.. my.. Shoe!

apa lagi, terus la sarung sepatu
cuba punya cuba
tertangkap cinta dengan sepatu yang satu ini

pulang dengan bahagia
masa nak simpan shopping bag dalam kereta baru IM perasan 
harga sebenar sepatu cekelat itu adalah RM149.00
mak aih!

memang syukur la dapat rembat!
tahu!
mesti stok lama kan, tapi tak apa
janji sepatu itu buat hati dan jiwaku bahagia
gitu!

so.. inilah cinta hati beta kala ini
sekian!






Tinta IM : Okay... nak sambung sorotan keputusan PRU 13.. nervous sebenarnya.. tu yang lari dari topik... lallaa