Sunday, March 17, 2013

MISI DIY B2B

Bismillah... Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih lagi Maha Mengasihani
Segala pujian selayaknya hanya padaNya
Allahu Allah
Rabbana Hablana Min Azwajina Wa Zurriyatina Qurratu 'Ayun
Waj'alna Lil MUttaqina Imama
Ameen Ya Rabbana

^_^

Assalamualaikum semua
harap semua sihat dan bahagia serta ceria selalu
InsyaAllah

Semalam, alkisahnya ingatkan nak jalankan misi meredah bermacam-macam tempat nak mencari barang keperluan
NAMUN, kita merancang, tapi perancangan Allah itukan lebih mendahului kita
dan, hikmahnya jelas nyata dan terang Izhar Halqi la hukumnya
^_^

Semalam sesi cetusan idea
Allahuakbar!
banyak sungguh idea meruap-ruap keluar
Alhamdulillah

jadinya hari ini akan laksanakan misi tertunggak, insyaAlla bersama bonda tercinta

misi apakah?
misi mencari bahan mentah
untuk

v
v
v
v
v
v
v
v

1) Bunga Pahar
2) Corsage/Rozek Skuad Penanggah
3) Bunga Tangan (3 sesi)
4) Hiasan (5 lokasi)

ha.. gitu!!!

doakan ye semua
robbi yassir wala tu'assir
ya robbana




IM memang sangat suka kerja-kerja yang melibatkan jarum, benang, gunting dan gam pestol ^_^


Tinta IM : tahu dah, kalau orang lain mesti dah siap kan preparation. Well, rasa macam relax je, sempoi! (biasa la, IM jenis lipas kudung, kejap je settle InsyaAllah. Harap semua doakan yang terbaik, ada rezeki InsyaAllah IM akan cuba sharing tutorial bagi membantu rakan-rakan B2B yang lain InsyaAllah.