Sunday, March 17, 2013

DIY - HB

Assalamualaikum wbt semua,

Bangkit pagi terus bersolat,
Harapnya semua sihat.

Pagi-pagi makan keria,
Didoakan semoga sentiasa ceria.

Wah! IM pantun gitu.. hihi.. saja cari mood  ^_^
baiklah, kali ini IM ada sedikit perkongsian
IM akan cuba sehabis baik, InsyaAllah (poyo!)

InsyaAllah IM akan prepare sendiri HB untuk 3 majlis IM
niat di hati nak juga fresh flower, tapi bila fikir semula
lepas majlis nak buang sayang

macam HB masa bertunang, IM gantung lagi ada tercongok dalam bilik
sayang sangat nak buang
so, cuba imaginekan ce cuba imaginekan bersama IM
bayangkanlah kalau 3 majlis, ada 3 HB
InsyaAllah IM boleh buka kedai potpouri tak gitu
^_^
hihihi

jadi, untuk menyelamatkan keadaan
IM buatlah misi penjelajahan merata Malaysia dan dunia blog dan laman sesawang
Alhamdulillah
Allah memudahkan kerja IM

so, IM dapat idea 3 jenis HB yang berbeza, dan yang pastinya IM suka!

v
v
v
v
v
v
v
v
v


1) HB Felt Original Pattern

Kredit kepada puan empunya blog, ala,,, lupa la nak follow dia semalam nanti IM cari semula ye..

2) HB Felt Camelia Pattern

Ni pun puan yang sama dengan yang atas  ^_^

3) HB Fabric Flower

Ha.. yang ini siapa tak kenal hasil sentuhan terbaik kak Intan Norazam ^_^


InsyaAllah, doakan misi IM berjaya, dah berjaya nanti IM kongsikanlah tutorial buat B2B dan kawan-kawan semua ye, InsyaAllah ^_^

Tinta IM : Blog B2B sekaliannya membuatkan IM berkobar-kobar untuk usahakan daripada tangan sendiri. Walaupun IM ni boleh hasilkan kerastangan je, insyaAllah, Allah ma'ana..  ^_^