Monday, February 25, 2013

IKIM.FM

Assalamualaikum wbt,
dear sayang-sayang sekalian
oh! hari Isnin menjelma lagi
~_~

tapi hari ni badan IM rasa sangat lesu dan tidak stable
pagi-pagi bangun memang sangat sejuk
naik LRT, dah nak sampai office dah macam nak pitam
Allahuakbar!
sila kuat iye   ^_^

doakan iye semua

Oh ye, Alhamdulillah, pagi ini diberi kesempatan oleh Nya
menyertai majlis ilmu
di mana?

tidak jauh mana pun
di cuping telinga jer
di IKIM.fm

IM kongsikan serba sedikit ilmu ye, moga mendatangkan kebaikan kepada kita semua
wallahu'alam


*************************

- Isteri DERHAKA, adalah Isteri yang PERLU DIDIDIK

- Sesungguhnya Allah tidak melihat di mana PERMULAAN kita, 
tapi Dia melihat di mana PENGHUJUNG kita

- Sekiranya Allah HANYA MELIHAT pada AWAL kita, maka Saidina Umar adalah insan yang paling teruk dan TIDAK LAYAK kepada syurga Allah

- Maka, suami yang BAIK adalah suami yang terus-terusan membantu dan mendidik dan mentarbiyyah isterinya

Wallahu'alam

(^_^)v

Pesona D' Zahrah ; IKIM.fm ; Ustaz Mohammad Abdullah

*************************






Tinta IM : Tersedar bilamana makcik IM ingatkan sahabatnya; "dah tak payah la dengar radio lain, dengar je IKIM banyak ilmu dunia akhirat, radio lain tu lagu je".

hehehe... but still, hati dan telinga IM ni degil dan nakal2 juga. bila teringat tukar balik la IKIM :)   ~sila jaga diri, hati dan Iman ye semua~