Monday, February 25, 2013

GIVE AWAY IDEA

Assalamualaikum wbt, 
sahabat blog sekalian, para pelawat tegar, para tetamu yang sudi singgah dan jenguk di sini..

Alhamdulillah... lagi sikit je lagi
apa ek?
boleh refer entry yang lepas


*************


aah.. nak sangat sangat buat segmen Give Away ni
tapi IM tak ada la penaja bagai...
biasa-biasa je

so...
IM minta pendapat sahabat sekalian

IF... IF... IF..
berapa banyak IF da...
cenggini

Untuk makluman, IM adalah peminat novel dan komik 
pada suatu masa dahulu
kiranya, bila segmen Give Away IM berlangsung nanti
insyaAllah, IM akan hadiahkanlah insan-insan yang bertuah dengan koleksi Pre Loved Item IM tu nanti

rasa-rasa ada yang berminat tak?
IM sangat sayang semua koleksi tu, so, semua koleksi IM memang dalam keadaan yang sangat baik
memang diHARAMkan untuk lipat masa baca
tak kisah la, adik ke, kawan ke, bahkan IBU IM pun IM selalu remind
(ihihi.. kejam benar ek?)


*************

Nengok akak y pakai shawl cekelet tu, cantik kan? owner/model Sugarscarf tu
impian IM nak ada branding shawl/tudung sendiri, insyaAllah
doakan iye semua  ^_^



Tinta IM : Hopefully dapat respond la daripada kalian semua ek. Nervous plak kalau xde sambutan.. jeng jeng jeng... Apada, Allah yang pegang hati kalian  ^_^