Tuesday, November 3, 2015

BUSYBOOK

Busybook.

Siapa tak tahu apa itu Busybook? Ada juga yang panggil Quiet Book. Biar apapun nama timangan yang diberi, motifnya tetap sama. Nak bagi anak-anak dok diam, leka, tapi belajar sambil bermain. Gitu!

Demam Busybook memang memberi impak yang besar akhir-akhir ini. Rata-rata, semua mak-mak pun serbu MR DIY, Daiso, Kedai Kraf dan Barang Jahitan. Wah!!! mesti sales depa melonjak naik kan? hiihiii..

Well, macam Ummi Azra dah lama aim nak buat, punyalah kumpul idea lama, sebelum lahirkan azra lagi. Dek kerana masa lapang yang kurang nak ada, sekarang nilah baru berkesempatan buat.

Sekali nak buat untuk Azra, ada pula nak tumpang order. Hihi..maka Ummi Azra layankan jela. Untuk 1st batch ni, Ummi Azra buat simple je. 8 halaman aktiviti. Untuk 2nd batch 10 halaman aktiviti pula, dan banyak aktiviti baru yang baru dilakarkan. Macam biasa la, idea semua Tok Puan Seri Google kan hado!

hihi..meh tengok sikit Busybook Batch 1 yang sempoi baq hang!

Sempoi je kan...yang pasti objektif untuk pembelajaran menyeronokkan ada di situ  :)

Ok...bagi yang nak membuat tempahan boleh WhatsApp Isma 0173733012. Tapi Busybook ni Pre Order ye, ambil masa nak buat. Pre Order dengan Full Payment, aah la...Ummi Azra nak kena beli bahan semua tu kan. Almaklumlah, surirumah, mana ada gaji..kihkih..

ok WhatsApp Isma 0173733012 ok muah!