Wednesday, November 5, 2014

KAWAN ALAM MAYA : M2B

Alhamdulillah..

Ahad lepas, misi membantu sahabat berjaya!

syukur.. happy dapat membantu sahabat.. aah.. kenal dalam alam maya je pun... Ayah Azra pelik -_-
ini macam pun ada ke?

aah.. alkisah... bersahabat dengan kawan-kawan yang mommies la kan..
dalam group whatsapp je pun
borak dan bincang gitu-gitu je pun
tapi dah macam kenal lama pula ek ^^

kisahnya, ummi Azra ni kalau tahu ada sale, kalau larat pi la kan
kalau tak memang idak la kan
tapi sebab misi nak mencari stroller dan car seat Azra, so kenalah pi

nak dijadikan cerita, sahabat alam maya, Tina Kecik (memang kecik.. cute sangat!! auw!!)
mohon bantuan membelikan stroller..
apa lagi.. dah memang ummi Azra nak ke sana
ehy not membantu? tak gitu? hari ini hari dia..
esok lusa mungkin hari kita
Allah! tak rugilah menolong orang
untung lagilah banyak hokey!!!


SO.. berjumpalah kami di Putrajaya dalam misi menyampaikan stroller yang dibeli
alkisah, Danish tak berapa sihat.. dan dia sangat cute!
ook! tengoklah maknya pun cute ye ^^

selesai misi, terus ke Masjid Kinrara
memenuhi jemputan Hj .. staff Tabung Haji yang dah ku anggap macam ayahku.. hihi
makan pree..
ayah Azra siap makan 2 pinggan nasi dagang lagi
serius cakap! mmg terbaik!!!