Friday, October 12, 2012

Freezing Frozen Food

Assalamualaikum wbt my dear  :)

Salam Jumaat nan permai..
ahaa..
apa la titipan hari ini ye?
well, nothing much..
just soksek2..

Since Ibu dan Ayah meninggalkan kami 5 beradik lantaran menunaikan Fardhu Haji
maka urusan dapur dan rumahtangga sebahagiannya jatuh GEDEBUK!!
hihi.. tak la, cuma sekarang ni kita la kena pikul tanggungjawab dan amanah tersebut

INSYAALLAH..


fine.. hari ni nak bawa anda semua ke rumah kita
opss.. nak ajak, jemput intai2 petia ais kami

serasanya, macam dah boleh buka perniagaan Frozen Food ok..
benda wajib ada kala ini

1) Fries

2) Sausage

3) Minced Meat

4) Nugget

5) Fillet

6) Ice Cream 
(actually eskrem ni dok menetap dalam peti dari sebelum ibu berangkat lagi.. FINE! kalau eskrem mahal mmg dah licin kan kan...)


Macam-macam ada ni  ^_^

Bekas kuning tu stok ikan, ayam, udang, sotong...
nak masak macam2 kan kan  ^_^