Saturday, April 2, 2016

Mommy To Bee Lagi (Laman 6)

Personal Shopper Ikea ni dah jadi macam ketagihan sebenarnya. Dah sarat-sarat gini pun ada hati lagi nak merayap-rayap kat Ikea.

Alkisahnya, ada yang request nak sofa. Oklah, layankan je dulu, husband yang ambil order kat whatsapp kita. Dah nak sofa, nak tambah cushion pula. Bila quote cushion pun ada service charge siap tanya, eh ada caj ke? hakak senyap jela kan. bila bagi total semua ada pengiraan RM5. dia minta genapkan, ececeh dapat upah RM1 je... hakak diam jela.. adoila manusia..

lepas tu tanyalah nak hangkut naik sofa nanti ada orang tak? dikatanya dia sorang je. so, bagitahu kenalah angkut sofa dengan bantuan husband kita, dah ngeluh pula. siap dah inform kita ni tunggu hari nak bersalin. adoilahhhhh..kita nak mudahkan dia..tak apalah.. janganlah expect hakak pula nak angkut sofa tu dik non..

macam-macam kan karenah manusia... wallahua'lam... selagi mampu sabar, ku sabarkan juga
well, bukan mudah nak mudah.. nak cari duit sekarang ni wallahiiii sukarrrrrrr..

Allah mudahkan segala urusan kami..Allahumma Ameen  ^^