Friday, September 11, 2015

Mommy To Bee Lagi (Laman 1)

eh? awat sampai dua?

Subhanallah..Alhamdulillah..Allahuakbar..
Syukur.. Allah masih sudi menganugerahkan rezeki dan nikmat pada hambaNya yang penuh dosa ini
hukhuk..
sebak rasa...

Alkisahnya,
Ummi Azra macam masih dalam mimpi lagi ni
hihi..tapi tadi dah scan kali ke-2, syukur..
dah nampak dah, clear sangat heart beat Adik Azra.. Alhamdulillah

Perasaan?
Allahuakbar!
rasa macam 1st time pregnant je... macam tak ada pengalaman hihi

Tapi memang benar, orang kata setiap kehamilan kita akan rasai situasi berbeza
BENAR!!!
benar ya amat..  T_T

Ummi Azra dapat rasakan kelainannya..
Masa Azra dulu, Ummi cergas..berjoget sana sini dengan students tadika
Tak ada alahan, cuma muntah2 lepas maghrib, itu pun tak lama tempohnya

TETAPI..................
Uhuk uhuk.. awal-awal hari tu, ummi siap demam
Lembik...Nafsu makan kalahkan MONSTER (agagag..lepas makan..lapar..lepas makan..lapar...)
Loya jangan cakap...dari pagi sampai nak tidur pun loya
Berat pun dah turun..

Tak apalah Adik Baby.. Ummi bertahan
Risau juga bila kerap sakit-sakit bahagian bawah pusat (perut)
sebab masa Azra tak ada simptom ni, tapi tadi checkup dan beritahu doktor, doktor kata normal

In fact, bila scan, uri dan air ketuban pun ok alhamdulillah
Syukur..moga Allah permudahkan segala urusan sekaliannya



Adik Baby sila kuat ye..