Saturday, December 31, 2011

Pelangi 2011


Tak mahu celoteh banyak..   (^^)''  ~macam x caya je~ hihi

Inilah warna warni, gilang gemilang majlis pertunangan dan walimatul urus
sepanjang tahun 2011





Majlis pertunangan sahabat ~ Ain ~ ni kawan dari tadika ni.. yang lagi 2 dari kiri sudah selamat  kawen.. so.. tinggal sapa je ni  ^^


Walimatul urus yang penuh keceriaan :) ~teman UIA & PEPIAS  : Timah~



Oh ye.... ni my lovely kazen.. hihihi  ^^ jodoh dia sampai awal.. maka meninggalkan saya dengan status  'single'    :)   kuikui  



Bersama kazen2 yang terbaik dunia akhirat insyaAllah  :)



Pengantinnye :)  opss.. bukan bukan.. kat bawah ni.. hihihi  ^^



Main baling2 gula2... hambek la kanak2..  syweet  :)


Walimah Kakak tersayang.. Kak Awe dan suami tersayang.. dan kami  yang ceria Sarimon's Legacy

v
v
v
v
v
v
v
v
v


Dan bila nak tiba ke penghujung tahun 2011 ni......





Temanku Shahnadz Adreena.. moga cinta kalian hingga ke syurga Ilahi.. ameen  ;) 


Walimah Fauziah... selamat sudah kalian iye  :)  tahniah dear


My lovey Syarifah Nabilah... bestfriend Maahad Hamidiah  :) 

Last wedding of the year 2011.. Umi Nadia dan 'Abg' beliau..
dan kami geng Maahad.. opss.. kelihatan Ainul Ilyani & Suami (pasangan Maahad) with luvely Ayla..

~seyes geram dengan Ayla y sangat sangat sangat cute, jadi anak y solehah ye sayang~




"Barakallah"


Oh ye..
2012 bakal menjengah
v
v
v
v
dan ye.. dah ada wedding yang perlu di list dalam planner 2012
coming soon

(^^)v