Thursday, August 15, 2013

AIDILFITRI 2013 : KELUARGA SAYA

Assalamualaikum wbt....
moga kalian semua sihat insyaAllah
semuanya update dan maklum tak tentang keadaan Mesir terkini?
Ya Allah... harapnya, semua ringan-ringankan lidah panjatkan doa demi keselamatan saudara mara kita di sana dan seluruh dunia ye.. insyaAllah

oh ye.. salam Aidilfitri..
semalam IM kongsi aksi sebabak yang buat korang rasa nak muntah iyer??
hari ini, IM tambah lagi..
sampai kalian pengsan pula
hihi..
xla.. harapnya tiada la yang rasa loya ye..

ampun maaf dipinta
salam kemaafan..

*********

ini koleksi gambar pada hari raya ke - 2 di kampung bonda tercinta
Tanjung Karang, Selangor Darul Ehsan


Abg sayang - Ibu - Me
Angah - Kakak (adik perempuan)

Ibu pun join aksi kami
yow!

amboi-amboi ibu... sukalatu... dah ada bodyguard nampak!
hihihi

my superheroes.... dengan ibu tersayang
ada pendekar di situ..
hihi

keluarga tersayang... lengkap sudah ^_^
alhamdulillah
say what? along nye yang mana satu pun confuse kan kan
hihi..
tak apa, mengalah dengan adik-adik gitu
p/s: awet muda la tu

berani cari gaduh?!?!?!
haha.. always sengal

ladies dalam keluarga Tn Hj Ahmad Puad ^_^

sekian liputan hari raya bagi tahun ini..
banyak lagi.. tapi nanti semua muntah kan kan

:)