Monday, February 1, 2016

Mommy To Bee (Laman 4)

Alhamdulillah..
pregnant kali ni takdelah sesemput masa Azra dulu

Ingat lagi, masa tu Ramadhan, tadarus memang nafas pendek-pendek je...malunya lahai..even baca Quran sendiri kat rumah pun pendek-pendek je bacaan..

Alhamdulillah, pregnant adik baby kali ni ok...bacaan Mad yang panjang-panjang semua dapat baca elok je... Syukur..

Cumanya, kali ni, rasa berat cepat naik, badan terasa sangat berat, padat, sendat WALAUPUN idok le nampak GUMUK..kihkih...perasaannya lahai (entah2 orang semua pandang daku macam bola kot..ihihihi)

By the way, preparation belum buat apa-apa pun... Pam susu pun berterabur lagi, belum steril, belum simpan elok-elok sebab jadi barnag mainan Kakak Azra Solehah Hafizoh ni lahai... barut dah settle jahit tu jela.. hahaha..

Ye sayang...Ummi tengah kumpul duit untuk beli pakaian awak, kelengkapan semuanya, untuk biaya hospital lagi..banyaknya kannnn.. tu la sayanng.. ekonomi sedang gawat, ummi kena kuat dan cekalkan semangat ni..insyaallah sentiasa ada rezeki awak dan kakak Azra Solehah Hafizoh..Allahumma Ameen


Kalau ada yang nak tempah barut zap macam ni bolehlah contact Ummi Azra ye, tapi buat masa ni ada 5 corak ni jela ye..hihi

0173733012