Sunday, June 7, 2015

LIST MENU SAHUR RAMADHAN 2015

hihi..
gitu tajuknya..
hajat hati nak listkan senaraikan menu untuk sahur tahun ni
hihi.. orang lain sibuk kumpul resepi berbuka
kita pula sibuk listkan menu sahur

aah... tahun ni puasa 1st dengan anak
jadinya masa sangat terhad
pagi2 buta tu kan masa enak dia nk menyusu bagai
tadi dah sepakat dengan suami tercinta
kita shur roti2 la ye tahun ni
ececeh!

harapnya ada la yang sudi kongsi idea...
kalau terlebih rajin sertakan resepi ye
muah!!!

ni antara yang short listed;
resepi ni semua che mat punya.. hihi..sebab tadi pi terjah sana cari resepi kacang pool
sebab pagi tadi dah terjatuh cinta kat kacang pool ni
yumyum!

1) Roti + Mushroom Soup (RESEPI)
2) Roti + Kacang Pool (RESEPI)
3) Roti + Kari Ayam (RESEPI)
4) Chicken Wrap (RESEPI)
5) Benjo (RESEPI)
6) Sandwich
7) Biskut Gula

dan seterusnya akan update dari masa ke masa...


* yang lain tu berulang2..kadang2 malas..makan je biskut cicah air koko panas
asalkan makan kurma

sebabnya..lepas je siap sahur mesti Azra pula nak bersahur..
haha...gitulah rutinnya..

28 Ramadhan 1436Hj 

p/s: kenapalah masa berlalu terlalu cepat... Ramadhan moga kami bisa mendampingimu lagi di tahun hadapan ameen