Thursday, December 25, 2014

30 November 2014

 *entry yang tertangguh*

Allahuakbar!

setahun lagi berganjak...
Allah.. makin dekat penghujung kehidupan
makin pendek la langkah di dunia
semakin hampirlah daku kepada sang pencipta Ya Robbul Izzati
Allahu Allah...

Syukur Ya Allah..
Kau berikan daku nikmat yang tak putus-putus
Moga kami semua dala lindunganMu
Ameen..

***********************************

Alkisah..
Semenjak berkahwin ni, lain macam sikitlah sambutan ulangtahun kelahiran kita
Ye la... rentaknya dah berubah kan kan...
Lagipun dah makin 'matang' takkan la nak sambut macam zaman kanak-kanak ye tak?

Jika tahun 2013 encik suami ajak kita sambut dalam hutan belantara
sambil mandi manda kat sungai
hihihi (pencinta alam sungguh suamiku kan kan)

Tahun 2014 ni masih lagi berbaur kecintaan pada alam semesta juga
hikhik (masih lagi pencinta alam ayah si Azra ni.. untunglah)
tahun ni awal-awal pagi encik suami kasih hati ajak ke MAHA lagi
aah... LAGI... 
minggu lepas kami pergi, tapi jalan sikit je..
kali ni impian nak tawaf lebih la..

fuh!!!!!!!!!! memang la penat..
masih banyak lagi tempat tak sempat kami teroka..
hihi...
dahsyat la... luas amat!

x mampu den (-___________-)''

tamat misi di MAHA berganjak pula ke IOI City Mall
ahax!!!
ummi Azra ni pantang dioffer.. 
jangan ditanya nak ke mana LAGI..
memang ada je la plan dia..
hikhik

tapi disebabkan melalui selautan manusia
terus padam mood nak masuk Daiso dan Tesco..
terus terjah Watson beli barang makeup sikit (hihihi)
terus ajak encik suami tercinta balik

dalam kereta sempat pula..
bi.. jom p Aeon Big
beli diapers Azra
hikhik ... alang-alang berjalan biar sampai puas..gitu ^^


love you Habibi...
we love you ayah!
Alhamdulillah atas segala rahmat dan kasih daripadaNya