Thursday, November 14, 2013

LITTLE CALIPH PUTRA PERDANA 2013

macam tak percaya!
beginilah hasilnya...
daripada insan yang langsung tak kreatif

sungguh!
bangga dengan pencapaian diri sendiri
Alhamdulillah

^_^

kelas untuk tahun ini
dan saya dah mula draft untuk kelas 2014

Allahumma Yassir
pagi-pagi teacher dah buli

tu dia! akur arahan teacher

*maaf.. student yang depan sekali tu mmg kanak2 istimewa
hehe... haru selalu

minah 4 years ni semua bijak2 dan lincah amat!

anak-anak tersayang
rapat lebih dengan anak-anak yang day care
parents akan ambil petang selepas office hour

sangat rapat dengan dua beradik ni
kerana boleh dikatakan setiap hari parents mereka akan jemput lepas maghrib
kiranya spend masa yang lama di tadika dengan teacher
apa lagi!  manja lebih la ni..

tapi yang paling best! diorang ni la yang rajin solat jemaah Maghrib dengan teacher
siap merajuk kalau ayahnya jemput sebelum siap solat jemaah dengan teacher

oh la anak!
mana la tak sayang!

Rehearsal semalam.. preparation untuk esok hari
Ikhtifal & Convocation Day
Tadika Kasih Khalifah
Little Caliphs Putra Perdana

Kami buat origami mulut bird and duck
kami suka!
Allahuakbar!